This project has been funded with support from the European Commission. This com- munication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Ariadne csapat

Elan Interculturel. Franciaország, KOORDINÁTOR

Az Elan Interculturel egy független egyesület, amelyet pszichológusok, kutatók és képzők hoztak létre, akik a különbözőséget előnyként értékelik és azon dolgoznak, hogy ezt mások is így lássák.

Bővebben >

 

Artemisszió Alapítvány, Magyarország

Az Alapítvány küldetése, hogy a társadalom minél szélesebb rétegei számára lehetőséget biztosítson olyan tevékenységekben való részvételre, illetve olyan készségek elsajátítására, amelyek erősítik az emberek közötti kapcsolatokat, javítják a kommunikációs és konfliktuskezelési készségeket, hozzájárulnak a tolerancia, a kölcsönös megértés és az együttműködés kialakulásához.

Bővebben >

 

Momentum Arts, Egyesült Királyság

Szenvedély a kreativitásért, sokszínűségért és a befogadásért, a Momentum Arts katalizátora a társadalmi változásnak.  Embereket és közösségeket foglalkoztatunk, inspirálunk és kötünk össze Anglia keleti részén kreatív művészeti projekteken keresztül.

Bővebben >

 

OSMOSIS – Központ a művészetekért és az Interkulturális nevelésért, Görögország

Szervezetünkben különböző művészeti eszközöket használunk arra, hogy társadalmi és művészeti beavatkozással járó projekteket valósítsunk a multikulturalitás dimenzióját szem előtt tartva. 

Bővebben >

 

TAN Dance, Egyesült Királyság

A TAN Dance küldetése az, hogy a táncművészetet elérhetővé tegye a helyi közösségek számára.  A táncot, mint nevelési eszközt használjuk az integráció, közösségi szerepvállalás és a társadalmi változások  érdekében, az egyének, csoportok és a közösségek  fejlődéséért.

Bővebben >

 

Madridi Complutense Egyetem kutatócsoportja, Spanyolország

Művészeti eszközök a társadalmi integrációért: Művészetterápia és társadalmi befogadás mesterszak. A csoport aktívan dolgozik új művészeti módszerek kidolgozásában, feminista, posztkolonialista és konstruktivista perspektívából, művészetterápiás módszereket segítségül hívva.

Bővebben >